Contact

Bij DaVinci Cinema is film kijken een compleet avondje uit. DaVinci Cinema beschikt over vier zalen (160 stoelen per zaal) waarin bezoekers van de nieuwste films kunnen genieten met een riante beenruimte en onbelemmerd gezichtsveld.

    

Voor en na afloop van de film is het uitstekend vertoeven in onze foyer. Nog even gezellig napraten over de film met een heerlijk drankje of hapje is de ideale afsluiter van de avond.

       

Adres

Da Vinciplein 2

4462 GX GOES

        

Telefoon

0113 22 32 33

 

E-mail 

info@davincicinema.nl

         

Openingstijden

De bioscoop is dagelijks open vanaf een half uur voor de aanvang van de eerste film die wordt vertoond, tot een kwartier na het einde van de laatste film. Rechts kunt u zien wanneer de eerste film start.

     

Bereikbaarheid

Rondom de bioscoop zijn 1500 parkeerplaatsen beschikbaar. Voor bezoekers van DaVinci Cinema is het gratis parkeren.     

Per auto

DaVinci Cinema ligt aan de autosnelweg A58 Bergen op Zoom – Vlissingen. U volgt de A58 richting Goes. U volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijft u rechts aanhouden en neemt de afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag richting Zeelandhallen. Op hetzelfde terrein is DaVinci Cinema gevestigd.

         

Navigatiesysteem
Het kan zijn dat Da Vinciplein nog niet in uw navigatiesysteem staat, omdat deze weg relatief nieuw is. Mocht u gebruik willen maken van uw navigatiesysteem, kunt u Nobelweg 6 aanhouden, alleen dient u bij de rotonde vanaf de snelweg de tweede afslag richting Zeelandhallen te nemen.

         

Per openbaar vervoer

DaVinci Cinema bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Goes. U bereikt DaVinci Cinema vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 15 minuten. Op Centraal Station Goes neemt u de uitgang aan de achterkant van het station. U gaat linksaf tot aan de rotonde, dan neemt u de eerste afslag rechts. Helemaal rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Aan de linkerkant ziet u McDonalds. Volg het fietspad wat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neemt u het linkerpad. U bent gearriveerd bij DaVinci Cinema.

          

Vanaf de stations Vlissingen, Middelburg, Arnemuiden, Kapelle-Biezelinge, Kruiningen-Yerseke, Krabbendijke, Rilland-Bath, Bergen op Zoom en Roosendaal kunt u zonder overstap op het Centraal Station Goes komen.

         

Per taxi

Het station Goes is ongeveer 15 minuten vanaf DaVinci Cinema gelegen. Indien u dat wenst, kunt u gebruik maken van de treintaxi. Op het station kunt u deze direct bestellen.
Wilt u gebruik maken van een gewone taxi, dan kunt u onderstaande telefoonnummers bellen.

Taxi Kole             0113-561324

Taxi Steketee     0113-383000

         

Toegankelijkheid
De toegankelijkheid van DaVinci Cinema is groot. Parkeren nabij de entree is mogelijk, alle zalen zijn gelijkvloers en per zaal is er ruimte voor een groot aantal rolstoelen. Uiteraard hebben we een toilet voor minder validen.

     

 

Veelgestelde vragen

      

    

Facebook 

     

       

Nieuwsbrief