Disclaimer

De website www.davincicinema.nl (“Website”) ten behoeve van DaVinci Cinema Goes B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van een aan DaVinci Cinema Goes B.V. gelieerde vennootschap.

 

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en ons Privacy Beleid.
Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van DaVinci Cinema Goes B.V.

 

De inhoud van de Website en andere uitingen van DaVinci Cinema Goes B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door DaVinci Cinema Goes B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. DaVinci Cinema Goes B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. DaVinci Cinema Goes B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website.

 

Wanneer DaVinci Cinema Goes B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.
DaVinci Cinema Goes B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door DaVinci Cinema Goes B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van DaVinci Cinema Goes B.V. en/of aan DaVinci Cinema Goes B.V. gelieerde vennootschappen.

 

April 2016 ©

donderdag 25 juli

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.