Filmclub - dinsdag 12 maart 2019 - Becoming Astrid

-

Op dinsdag 12 maart 2019 is de volgende filmclub-avond, met de vertoning van 'Becoming Astrid'. 

De film start om 20:00 uur. 

 

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

 

Regie:    Pernille Fischer Christensen

Cast:      Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper,

               Maria Bonnevie

Genre:   Drama

Land:     Zweden

Lengte:  123 min.

 

  Titels 2019:

  • Dinsdag 12 maart 2019 - Becoming Astrid
  • Dinsdag 9 april 2019 - De Dirigent

 

 Tickets zijn direct verkrijgbaar via: https://www.davincicinema.nl/filmclub-becoming-astrid

 


Filmclub

In filmclubverband mooie en interessante films zien. Culturele films gekozen op kwaliteit, overal vandaan. Grote en kleine producties, een aanvulling op het populaire programma wat normaal in de bioscoop wordt vertoond. Een film zien in filmclubverband is tevens een sociaal gebeuren. Kortom, een gezellig avondje uit met vrienden.

       

U koopt eenmalig een abonnement voor € 40,- en u ontvangt daarvoor een passe-partout, waarmee u het hele seizoen toegang heeft tot de filmclub. Een passe-partout geeft toegang tot 8 films, welke exclusief voor u worden aangekocht. Wilt u later deelnemen aan de Filmclub? Koop dan een passe-partout en betaal een evenredig bedrag aan het aantal films.

      

Indien u zich later aanmeldt voor de filmclub bedragen de kosten van het passe-partout een evenredig deel. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een los ticket te kopen, zodat u ook van de Filmclub kunt genieten. De prijs van een los ticket is 7,50 euro. Op de zitplaatsen in de zaal vindt u informatie over de volgende filmvertoning met daarbij informatie van de film die wij dan vertonen.

Opgeven filmclub passepartout

Klinkt een passe-partout u interessant in de oren? Dan kunt u zich nu opgeven door een e-mail te sturen naar DaVinci Cinema onder vermelding van naam, voorletters, adres en woonplaats, telefoon en e-mailadres.
     
U kunt ook de aanmeldingsstrook invullen en inleveren aan de kassa bij DaVinci Cinema. De aanmeldingsstrook is aan de kassa van DaVinci Cinema te verkrijgen.

      

 

     

Nieuwsbrief