Film: Kleuterbios: Disney Junior Party

Actuele tijden

zondag 27 May. - 10:30zondag 27 May. - 10:30

Kleuterbios: Disney Junior Party

Speciaal voor onze kleine Disney fans wordt er een kleuterbios georganiseerd met als thema Disney Junior Party! Disney Junior Party! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina.

 

Datum: zondag 27 mei

Prijs: 8 euro

Aanvang: 10:00

Start film: 10:30

Lengte: 67 minuten

  

Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens 1 gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar, er worden kleurplaten uitgedeeld, en aan het einde van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie én een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

 

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

 

Dit is een onvergetelijke ervaring voor de Disney fans. Hopelijk zien we jullie allemaal zondag 27 mei.

 

Tickets zijn direct te boeken via: https://www.davincicinema.nl/kleuterbios-disney-junior-party-film


GENRE
REGIE
CAST
LENGTE 67 minuten
KIJKWIJZER Niet schadelijk/Alle Leeftijden 
WEBSITE