Ladies Night - Woensdag 26 juli - Girls Night Out

DaVinci Cinema Goes organiseert weer een Ladies Night. Deze avond zal plaatsvinden op woensdag 26 juli. Met de voorpremière van de nieuwe film “Girls night out”.

 

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell en Zoë Kravitz) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

 

U wordt deze avond ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. In onze foyer zullen stands staan met verschillende fashion en beauty producten. U kunt hier een kijkje nemen terwijl u geniet van de hapjes en drankjes. Op het einde krijgen jullie nog een goodie bag mee naar huis. Dit allemaal voor maar €13,-!

 

De aanvang is om 19:00 uur en de voorpremière begint om 20:00. Bent u al enthousiast voor de avond? Kaartjes zijn telefonisch te reserveren via het nummer: 0113-223233 of bij ons aan de kassa.

Nieuwsbrief