Mega Kids Party - zondag 18 november

Op zondag 18 november is het weer Mega Kids Party. 
We draaien op deze dag 2 films, een voor de allerkleinsten Buurman & Buurman winterpret! en Janneman Robinson & Poeh voor de wat oudere kinderen.

 

Buurman & Buurman winterpret!: De winter bezorgt de buurmannen wat problemen. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook het huis versieren is moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op.

 

P.S.: Het geluid staat niet te hard tijdens de film en het wordt niet helemaal donker in de zaal.

 

Janneman Robinson & Poeh: Disney’s hartverwarmende avontuur vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.

 

De Mega Kids Party is een gezellig feestje voor de hele familie! Er zijn allerlei leuke activiteiten in de bioscoop. De kinderen kunnen de hele middag gebruik maken van verschillende spelletjes, springkussens en ze kunnen geschminkt worden.

 

Datum:    18 november 2018 
Tijd:          Aanvang 12:00 uur, start film 12:45 uur
Prijs:         12 euro per ticket inclusief ranja, spekjes en een popcorn 

 

Wil jij deze geweldige Mega Kids Party niet missen?

 

Reserveer nu je tickets online via https://www.davincicinema.nl/mega-kids-party/