Het filmclub programma van 2017/2018 is weer bekend!

Op dinsdag 12 september gaat de filmclub weer van start! We trappen af met de film 'Wakefield'. De film start om 20:00 uur. 

 

 

Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen? De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield weer een origineel verhaal naar het filmdoek. Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

 

Regie: Robin Swicord

Genre: Drama

Land: VS

Lengte:106

   

 Titels 2017:

  • Dinsdag 12 september 2017 - Wakefield
  • Dinsdag 10 oktober 2017 - Sage Femme
  • Dinsdag 7 november 2017 - Una
  • Dinsdag 12 december 2017 - Retour en Bourgogne

Titels 2018:

  • Dinsdag 9 januari 2018 - Tulip Fever
  • Dinsdag 13 februari 2018 – Vincent
  • Dinsdag 13 maart 2018 – The Beguiled
  • Dinsdag 10 april 2018 - C’est la Vie

 

 


Filmclub

In filmclubverband mooie en interessante films zien. Culturele films gekozen op kwaliteit, overal vandaan. Grote en kleine producties, een aanvulling op het populaire programma wat normaal in de bioscoop wordt vertoond. Een film zien in filmclubverband is tevens een sociaal gebeuren. Kortom, een gezellig avondje uit met vrienden.

       

U koopt eenmalig een abonnement voor € 40,- en u ontvangt daarvoor een passe-partout, waarmee u het hele seizoen toegang heeft tot de filmclub. Een passe-partout geeft toegang tot 8 films, welke exclusief voor u worden aangekocht. Wilt u later deelnemen aan de Filmclub? Koop dan een passe-partout en betaal een evenredig bedrag aan het aantal films.

      

Indien u zich later aanmeldt voor de filmclub bedragen de kosten van het passe-partout een evenredig deel. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een los ticket te kopen, zodat u ook van de Filmclub kunt genieten. De prijs van een los ticket is 7,50 euro. Op de zitplaatsen in de zaal vindt u informatie over de volgende filmvertoning met daarbij informatie van de film die wij dan vertonen.

Opgeven filmclub passepartout

Klinkt een passe-partout u interessant in de oren? Dan kunt u zich nu opgeven door een e-mail te sturen naar DaVinci Cinema onder vermelding van naam, voorletters, adres en woonplaats, telefoon en e-mailadres.
     
U kunt ook de aanmeldingsstrook invullen en inleveren aan de kassa bij DaVinci Cinema. De aanmeldingsstrook is aan de kassa van DaVinci Cinema te verkrijgen.

donderdag 29 augustus

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

vrijdag 30 augustus

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

zaterdag 31 augustus

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.