Nieuwsbrief Kids Club win actie Davinci Cinema Goes

Vorige week heeft DaVinci Cinema Goes een winactie gehouden voor zijn trouwe Kids Club leden. De leden van de Kids Club konden hun beste mop opsturen. Ze hadden de kans om 2 gratis entreekaartjes te winnen voor een kinderfilm naar keuze! Er waren leuke en grappige inzendingen en er is veel gelachen om de moppen. Ze waren allemaal grappig op hun eigen manier. De winnaar van de 2 gratis kaartjes was Lucas Peijen met een mop waar de bioscoop in verwerkt was. De mop was als volgt:

 

Een dief ontsnapt uit de gevangenis.
De directeur van de gevangenis vraagt aan een agent: ”Weet jij waar hij naartoe is gegaan?”.
De agent zegt dat de dief een bioscoop is binnengegaan.
Waarop de directeur vraagt: “Waarom ben je hem dan niet achterna gegaan?”.
Zegt de agent: “Ik had de film al gezien”.

 

Hier hield het niet bij op, DaVinci Cinema had nog een speciale inzending. Deze inzending was in de vorm van een filmpje. De dochter van Wendy Smulders had namelijk het idee om een grap te maken over kamelen terwijl ze in een dierentuin stond bij de kamelen. De mop ging als volgt:

 

Wat is een kameel met 3 bulten?

….

Die kameel is zwanger!

 

De mop was erg origineel en lief met de kamelen op de achtergrond. DaVinci heeft er voor gekozen om het meisje één gratis entreekaartje te geven voor een kinderfilm naar keuze. Van harte gefeliciteerd winnaars! En voor de verliezers geen zorgen, binnenkort is Davinci weer terug met een nieuwe winactie!  

 

Wil jij ook bij de Kids Club van DaVinci Cinema Goes? Dit kan altijd, door je naam en mailadres te sturen naar info@davincicinema.nl . Hopelijk zijn jullie snel te zien bij DaVinci Cinema Goes of bij hun Kids Club!

Nieuwsbrief