Film: Paas special: Pieter Konijn

Actuele tijden

maandag 2 Apr. - 10:15maandag 2 Apr. - 10:15

Paas special: Pieter Konijn

Pasen vier je bij DaVinci Cinema!

 

Op 2e paasdag (maandag 2 april) kun jij met al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig paaseieren komen zoeken en de paasfilm Pieter Konijn bekijken. Uiteraard ontbreekt de ranja en popcorn niet en wie weet kom je de paashaas nog tegen!

 

Aanvang is om 10.00u en om 10.15u start de film. Na een spannende paaseierenzoektocht in de pauze gaat de film weer verder.

 

 

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do, Joey Schalker, Jan Versteegh, Cystine Carreon en Roué Verveer.


GENRE live action, animatie
REGIE Will Gluck
CAST Tommie Christiaan (Stem), Do (Stem), Joey Schalker (Stem), Jan Versteegh (Stem), Shelley Vol (Stem), Amy Vol (Stem), Lisa Vol (Stem), Cystine Carreon (Stem), Roué Verveer (Stem)
LENGTE 95 minuten
KIJKWIJZER Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst Geweld 
WEBSITE