Film: Singel 39

Actuele tijden

vandaag 25 May. - 18:45vandaag 25 May. - 18:45

morgen 26 May. - 20:15morgen 26 May. - 20:15

maandag 27 May. - 20:15maandag 27 May. - 20:15

dinsdag 28 May. - 20:15dinsdag 28 May. - 20:15

Meer tijden tonen

Singel 39

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.


GENRE romantiek, drama
REGIE Frank Krom
CAST Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville, Gerard Cox
LENGTE 120 minuten
KIJKWIJZER Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst Grof Taalgebruik  
WEBSITE

donderdag 30 mei

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

vrijdag 31 mei

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.