Film: The Grinch 3D NL

Actuele tijden

vandaag 16 Dec. - 13:00vandaag 16 Dec. - 13:00

vandaag 16 Dec. - 15:30vandaag 16 Dec. - 15:30

woensdag 19 Dec. - 13:00woensdag 19 Dec. - 13:00

woensdag 19 Dec. - 15:45woensdag 19 Dec. - 15:45

The Grinch 3D NL

The Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de originele versie met de stem van Benedict Cumberbatch als the Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Cameron Seely (Cindy-Lou Who), Rashida Jones (Donna), Kenan Thompson (Bricklebaum), Angela Lansbury (Mayor McGerkle) en Pharrell Williams (verteller).


GENRE animatie, komedie, familiefilm
REGIE Yarrow Cheney, Scott Mosier
CAST Benedict Cumberbatch (Stem), Rashida Jones (Stem), Cameron Seely (Stem), Kenan Thompson (Stem), Angela Lansbury (Stem), Pharrell Williams (Stem)
LENGTE 90 minuten
KIJKWIJZER Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst 
WEBSITE

donderdag 20 december

 

vrijdag 21 december

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

zaterdag 22 december

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.