Woensdag 15 november VIP Night met de eerste twee afleveringen van de nieuwe Videoland serie Soof!

Woensdag 15 november is Soof is terug! Na twee succesvolle films schittert Soof nu in haar eigen Videolandserie: Soof: Een Nieuw Begin. Jij kan samen met je vriendinnen de eerste twee afleveringen van de nieuwe Soof serie op het grote scherm bekijken.

 

Je wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en vervolgens worden de eerste twee afleveringen gedraaid over het chaotische leven van Soof. Na afloop van de film krijgt u ook nog eens een maand lang gratis Videoland. Je kunt dan vanaf 24 november gratis thuis de Soof serie afkijken.

 

Aanvang: 20:00
Start film: 20:30  

        

Ticketprijs: €12,- per persoon

 

Kasper en Soof zijn gescheiden, maar als Kaspers eigen mancave onbewoonbaar wordt verklaard trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerst instantie best prettig, niet alleen voor de kinderen, ook soof ziet wel voordelen van weer een man in huis hebben. Hierdoor kan ze zich beter richten op haar restaurant. Living divorced together blijkt toch al snel tot een hoop gedoe en misverstanden te leiden, zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

  

Tickets zijn te bestellen via: https://www.davincicinema.nl/soof-videoland

Nieuwsbrief