Film: X-men: Dark Phoenix 2D

Actuele tijden

X-men: Dark Phoenix 2D

 Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. X-Men: Dark Phoenix is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit... één van hen zelf.


GENRE Actie
REGIE Simon Kinberg
CAST James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Jessica Chastain
LENGTE 114 minuten
KIJKWIJZER Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof Taalgebruik  
WEBSITE

donderdag 25 juli

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.